FILLERS

 

Fillers är ett preparat som består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Med åldern avtar denna produktion vilket leder till volymförluster i ansiktet. Dessa volymförluster ser man i ansiktet i form av rynkor och linjer. Genom att använda fillers så kan man fylla ut linjer och veck, skulptera och förstärka drag i ansiktet samtidigt som fillern har en hudföryngrande effekt på grund av hyaluronsyra i fillern. 

 

Vi använder en av marknadens mest ledande och beprövade filler som är CE-märkta och 100 % veganska. Vi utför alltid en konsultation inför varje behandling där vi noggrant utför en analys av volymförluster som uppstått och därefter går igenom behandlingsplanen innan vi påbörjar behandlingen. Behandlingsområden:


Kindben

Volymförluster i midface leder till att fettdepåer faller neråt i ansiktet, detta kan leda till djupa nasolabiala veck samt hamsterpåsar. Genom att fylla kindbenen startas huden åt och leder till positiva effekter när det kommer till både hamsterpåsar nasolabiala vecken. 

Genom att använda fillers kan man skulptera fram kindben men även återskapa volymförluster som uppstått. För bäst estetiskt resultat krävs oftast 1-2 ml fillers.


Behandlingen tar cirka 45-60 minuter och då ingår konsultation, hälsodeklaration, fotografering av området vi ska behandla, samt själva utförandet av behandlingen. Nasolabiala veck

Vecket mellan näsa och mun. Dessa veck kan uppstå kan uppstå utav flera faktorer, den huvudsakliga är volymförluster i midface som börjar dra sig neråt i ansiktet. Stark mimik kan vara en annan orsak. Dessa linjer kan behandlas med hjälp av fillers. 


Behandlingen tar cirka 30 minuter och då ingår konsultation, hälsodeklaration, fotografering av området vi ska behandla, samt själva utförandet av behandlingen. Sura mungipor

Sura linjer, även kallas marionettes lines. Detta kan skapa ett negativt intryck i ansiktet. Detta är linjer och veck som kan fyllas ut med hjälp av fillers.


Behandlingen tar cirka 30 minuter och då ingår konsultation, hälsodeklaration, fotografering av området vi ska behandla, samt själva utförandet av behandlingen. Läppförstoring

När det kommer till behandling av läppar så strävar vi på studio AZ mot naturliga fylliga resultat. Vid behandling av läppar kan man bland annat jobba med återskapa förlorad volym i läpparna, skapa konturer samt öka volym.


Behandlingen tar cirka 30-45 minuter och då ingår konsultation, hälsodeklaration, fotografering av området vi ska behandla, bedövning av läpparna samt själva behandlingen. Käklinje

En behandling som blivit alltmer populär att göra är käklinje. Genom att bygga en markerad käklinje får ansiktet en inramning som är estetiskt tilltalande. Om man har haft en tydlig käklinje kan den med åldern bli mindre markant och detta kan man återskapa med hjälp av fillers. För bäst estetiskt resultat krävs 2-3 ml fillers.


Behandlingen tar cirka 60 minuter och då ingår konsultation, hälsodeklaration, fotografering av området vi ska behandla, samt själva utförandet av behandlingen. Haka

Hakan har en otroligt positiv inverkan för ansiktets profilbalansering. Med hjälp av fillers på hakan skapas balans i ansiktets utformning. Vid uppbyggnad av käklinje är det väldigt vanligt att även hakan behandlas för bäst resultat, då ingår det i käklinjesbehandlingen.


Behandlingen tar cirka 30 minuter och då ingår konsultation, hälsodeklaration, fotografering av området vi ska behandla, samt själva utförandet av behandlingen. 


 

SPECIALISTENS ORD

 


Alla behandlingar utförs av legitimerad och certifierad sjukvårdspersonal.

 

FÖRDELAR

 


Alla kunder innefattas av vår patientskadeförsäkring.

 

HELPS PREGNANCY

& POSTPARTUM HEALTH

 

Genom rådgivning och konsultation strävar vi alltid efter att uppnå kundens önskemål.

 

IMPROVES CANCER

& CHEMOTHERAPY RECOVERY

 

Alla behandlingar utförs med välkända metoder och förstklassiga preparat.

KONTAKTA OSS


Adress: Storgatan 37, 461 30 Trollhättan

Telefon: 0739-28 10 07

Email: info@studioaz.se

Studio Az hudvård botox fillers läppförstorning trollhättan Göteborg thn gbg bbglow plasmapen skönhet injektion behandling studio az Studioaz Rynkbehandling kindben käklinje haka Vänersborg Mellerud Uddevalla vara Skövde skara lilla Edet Göta microneedling medicinsk glowbehandling sjuksköterska säker klinik

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved For Studio AZ